Over

Over mij

Hoi, mijn naam is Janna Breevaart. Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriend en 3 geweldige Maine Coons. 
Ik heb deze website opgezet wegens een opdracht voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Via deze weg wil ik jullie delen waar ik voor sta en wat mij zoal bezig houdt.

Vorming op maat

Ik sta op drie manieren voor ‘vorming op maat’. Ten eerste omdat ik achter passend onderwijs sta, ten tweede omdat ik graag wil voldoen aan opdrachten rondom vormgeving en ten derde omdat het woordje ‘maat’ een knipoog geeft naar muziek, een grote passie van mij.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het basisonderwijs. Ik vind het heerlijk om iets bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Dat doe ik graag op een passende manier, denk bijvoorbeeld door aan te sluiten op het leertempo en door lesstof aan te passen. 

Waar ik hobbymatig al lang mee bezig ben, is het vormgeven van logo’s, posters, websites en lesmaterialen. Nu wil ik dit graag professioneler aanpakken, daarom ben ik, naast mijn huidige baan, de opleiding CMD begonnen. CMD staat voor Communicatie en Mulitmedia Design. Ik hoop vaker opdrachten te krijgen waarbij ik vormgeving op maat mag bieden.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek in orkesten op de baritonsaxofoon en dwarsfluit.