Ha, ik heb nu de drie Adobe certificaten op zak! ? Altijd al wilde ik les krijgen in het gebruik van de programma’s Photoshop (cijfer 9), Illustrator (10) en Indesign (10). ✅✅✅
Ookal maak ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design niet af, de modules die ik heb mogen doen hebben me heel veel geleerd: beroepsoriëntatie, effectief communiceren, media ontdekken, mediatechniek verkennen, creatief concept schrijven, visueel communiceren en grafisch ontwerpen. Het is een kant van mij die ik meer aandacht wilde geven met een mogelijke overstap naar een ander beroep.
Het werk als onderwijsondersteuner geeft me echter meer voldoening en zekerheid dan ik had verwacht. Ik ben zo dankbaar voor mijn werkplek, mijn collega’s en dat ik mag bijdragen aan vorming op maat!
En wie weet waar mijn pad nog meer naar leidt?! Ik geniet van het werk en heb vertrouwen in ontwikkeling.