Ontzettend blij, dat ben ik! 2 maanden heb ik gezwoegd op een ontzettend leuke module: Grafisch Vormgeven. Ik kreeg een casus over een fictief bedrijf waarvan ik de naam moest bedenken. Deze naam moest passen bij de identiteit van het bedrijf. Na een bedrijfsanalyse via de merksleutel van EURIB maakte ik een logo, visitekaartje, briefpapier, enveloppe, brochure, responsive website, merkhandboek en een digitale nieuwsbrief. Ik heb ontzettend veel gewerkt met Adobe XD en heb ook veel geleerd van Adobe InDesign. Wat een fantastische software is dat toch! Voor dit alles kreeg ik een ruime 9,5 wat afgerond een 10 was op mijn certificaat. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en ontzettend van genoten!

Benieuwd naar de daadwerkelijke uitwerking? Zie mijn portfolio: https://jannabreevaart.myportfolio.com/vrijaf